Vols participar a un Rata Market?

T'expliquem com fer-ho:

1. Obrim les inscripcions per
una nova edició de Rata Market

2. Emplenes el formulari d'inscripció

3. Revisam totes les sol·licituds

4. Triam el teu projecte local, sostenible i proper

Per cada edició del Rata Market obrim una convocatòria a oberta a tots els projectes d’art, disseny i artesania que hi vulguin participar.

És molt fàcil: unes setmanes abans de cada esdeveniment obrim una convocatòria oberta a tots els dissenyadors, artesans que hi vulgui participar. Per participar s’ha d’emplenar un formulari on podràs consultar les condicions d’aquella edició i hauràs de contestar una sèrie de preguntes sobre el teu projecte i enviar-nos fotos.
Quan acabi el termini d’inscripció es revisen totes les sol·licituds i es fa una tria tenint en compte que la qualitat i l’originalitat, així com que siguin projectes locals i sostenibles.

Obertes les inscripcions pel
Rata Market de Marratxí

Si tens un projecte d'art, disseny, artesania o un foodtruck per la nostra zona gastronòmica; et pots inscriu-re emplenant el formulari abans del 28 d'agost.

Si vols que t'avisem quan obrim la propera convocatòria

Si estàs interessat en participar, afegeix el teu mail a la nostra base de dades i t'avisarem quan obrim la propera convocatòria.

Vols organitzar una edició de Rata Market?

Treballes a un Ajuntament o a una institució i t’agradaria acollir un Rata Market? Vols que organitzem un Rata Market al teu espai?
Sempre estam oberts a conéixer nous espais!

Escriu-nos amb la teva idea i et contactarem tot d’una que poguem.