Aquest Nadal no et perdis l'edició especial de Rata Market

El dissabte 12 i el diumenge 13 de desembre al Pati de la Misericòrdia (accès per Pl. Hospital 4, Palma)

Teniem moltes ganes de tornar a organitzar un Rata Market, i us convidam a l’edició especial de Nadal que tendrà lloc al Pati de la Misericòrdia (accès per Pl. Hospital 4, Palma) el cap de setmana del 12 i 13 de desembre de 10:30 a 19:30h.

Això si, serà una edició molt diferent a la resta, amb mesures d’higiene i seguretat, cabuda limitada i tot un protocol per no posar en risc a ningú, però amb més ganes que mai de retrobar-nos amb els artistes, dissenyadors i artesans que ara més que mai necessiten el vostre suport.

Ben aviat publicarem tots els projectes participants i les activitats familiars que estam organitzant gràcies a Laccao.

Mesures d’higiene i seguretat:

*Cabuda limitada a 300 persones simultanies

*Recinte a l’aire lliure perfecte per mantenir la distància de seguretat.

*Mascareta obligatòria en tot moment.

*Dispensador de gel hidroalcohòlic a l’entrada i a cada paradeta.

*Control de temperatura a l’accés.

*Reforç de la neteja i desinfecció dels espais comuns.

*Comptam amb la col·laboració de la fàbrica de productes químics Sillero e hijos que subministrarà tots els productes d’higiene i desinfecció.

Aquesta activitat compta amb el suport del departament de Cultura i de Promoció econòmica i producte local del Consell de Mallorca


Fantàstic mercadet d'art, disseny i artesania.

El Rata Market és un mercat efímer d’art, disseny i artesania, que ocupa diferents espais singulars de Mallorca. Amb l’objectiu de visibilitzar projectes, marques i productes locals i fomentar una reflexió sobre noves formes de consum.
Es realitza una estricta selecció dels participants per garantir la qualitat, originalitat i varietat dels projectes seleccionats. A més, sempre va acompanyat d’una programació d’activitats culturals centrada en la música en directe i en activitats per a tots els públics. Tot això acompanyat d’una zona gastronòmica i servei de bar. L’entrada sempre és gratuïta.

Us trobam a faltar!

PROPERES EDICIONS

PALMA – PATI DE LA MISERICÒRDIA

12 i 13 de desembre de 2020

ESPECIAL NADAL