Home

rata market


13 de desembre de 11 a 20h a La Red

El rata market és un mercat efímer d’art, disseny i artesania, que neix uns dies abans de nadal, per aprofitar un dels moments de més consum de l’any per fer una nova reflexió sobre noves formes de consum i visibilitzar projectes, marques i productes locals. A la secció dels participants podreu veure un petit tast del que us espera.

Hi trobareu 25 projectes, a més d’una zona gastronòmica per agafar forces, i una programació cultural per passar-ho bé. Tot això en un espai confortable, accessible i cobert com és La Red club (Carrer Poima 24, Can Valero – Palma), a 5 minuts del centre de Palma i amb fàcil aparcament.

No t’ho perdis!

Equip


Gràcies a aquests projectes el rata market és possible.

rata. cultura expandida

rata. cultura expandida és un projecte que mescla comunicació, gestió cultural i edició; per donar una visió creativa, multidisciplinar i vèrsatil a tot tipus de projectes culturals. Després de participar en molts de mercadets, i d’organitzar-ne alguns hem decidit crear el rata market. fantàstic mercadet d’art, disseny, i artesania.

La Red

La Red és un club, on la música és la protagonista amb una àmplia programació de música en directe, a més cada dijous, divendres i dissabte a partir de les 00h orbre La Red club amb la millor música de la mà dels seus DJs residents. La Red serà l’escenari que acollirà el rata market, un espai ampli i còmode en el que ens trobarem com a casa.

28 motivos

28 motivos és un estudi gràfic format per Eva Hermida i Josep Lluís Caldentey, un tàndem que duu al cap davant de l’estudi des de 2006. Ofereixen serveis de disseny, imatge corporativa, naming, editorial, fotografia i web. Estam molt contents de la imatge que han dissenyat per el rata market, i segur que la seva col·laboració ens ajudarà a que sigui un èxit.

Rockandmerch

Rockandmerch és una empresa especialitzada en la producció de tot tipus de merchandasing i prendes tèxtils. Des de fa més de 15 anys es dediquen a tot tipus de feines, des dels estampats més difícils als més simples en offser, serigragia, termografia i tranferitzat.

Caja del Ruido

Caja del Ruido és un estudi situat al centre de Mallorca amb dues sales on poder enregistrar en directe, taula de mescles i outboard analògic. A n’aquest estudi han gravat o mesclat bandes com John Tirado, The Nash, Hush’efemme, aero.sol, Room for three… entre d’altres.

Com arribar al rata market


La Red club, Carrer Poima 24, Can Valero. Palma