Arriba l'edició més especial de Rata Market

Dissabte 14 i diumenge 15 de desembre de 10:30 a 20:30h a l'Antic Parc de Bombers.

Arriba Nadal i tots volem comprar un regal original, per això us hem preparat l’edició més especial del fantàstic mercadet d’art, disseny i artesania.

Es celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre a l’Antic Parc de Bombers de Palma, amb més de 1.000m2 dedicats al Rata Market, amb fàcil aparcament situat al Polígon de Son Castelló, a tan sols 10 minuts de Palma.

Hi trobareu 70 paradetes amb productes únics i originals, difícils de trobar a fires convencionals, a més d’una zona gastrònomica i servei de bar per agafar forces i socialitzar.

A més, per si pensàveu que us aborririeu trobareu concerts, contacontes, tallers i molt més. Ah, i l’entrada és gratuïta. T’ho perdràs?

Zona gastronòmica

Programació d'activitats

 • Dissabte 25 de setembre de 2021

  Obert de les 11 a les 21h

 • A l'hora de dinar, SOM Vinils seràn els encarregats de que no baixi el ritme i puguis guadir de bona música.
  Gratuït
  Música

 • L'autor del conte ens explicarà la història de 'Hermanastra' un conte sorprenent i divertit que romp amb les històries clàssiques de Palaus i Germanastres. Aquesta activitat es realitzarà en castellà.
  Activitat familiar
  Gratuït
  Requereix inscripció

Vols saber com és un Rata Market?

No et perdis detall del darrer vídeo del Rata Market, un resum que mostra l'essència del nostre esdeveniment! T'hi esperam!