Palma

10 i 11 de desembre de 2016


a l'Antic Parc de Bombers de Palma (Polígon de Son Castelló)

Arriba una nova edició del Rata Marketa, després de l’èxit de l’any passat on vàren passar més de 1.500 persones en una dia, el Rata Market creix: en espai (ens instal·larem a l’Antic Parc de Bombers, al Polígon de Son Castelló), en dies (durarà tot el cap de setmana), en stands (hi trobareu més propostes) i en activitats (ampliarem activitats i zona gastronòmica)

El Rata Market es celebrarà a l’Antic Parc de Bombers de Palma, una nau de més de 600m2 situada a 10 minuts del centre, en una zona de fàcil aparcament i conectada amb transport públic. A més és un espai cobert i perfecte per acollir als diferents artistes, dissenyadors i artesans que ens presentaran el seus projectes fets a petita escala, molts d’ells artesans i díficils de trobar a botigues convencionals.

A més, hi haurà una programació d’activitats culturals i altres sorpreses que aviat anunciarem!

Cercam artistes dissenyadors, artesans!


Anima't a participar al Rata Market i dóna a conéixer el teu projecte!

Vols veure com va ser l'anterior edició?


Tens dubtes?


Aquí tens algunes respostes

Què és el Rata Market?

El rata market és un fantàstic mercadet d’art, disseny i artesania, que es celebra a diferents espais. L’any passat es va celebrar a Palma, i en un dia vàren passar més de 1.500 persones.

En els moments de major consum, previs a Nadal, volem reivindicar una nova manera de consum, apostant per els creadors locals i pels seus productes elaborats de manera ètica i responsable.

Hi haurà una selecció molt acurada dels participants, garantint la qualitat i originalitat de les propostes que hi podreu veure.  A més, tendrem una programació d’activitats culturals i una zona gastronòmica.

A on serà el Rata Market?

El Rata Market serà els dies 10 i 11 de desembre de 11 a 20h a l’antic Parc de Bombers de Palma (Carrer Gremi de Picapedrers 1, Polígon de Son Castelló).

Situat a 10 minuts del centre de Palma, en una zona amb fàcil aparcament i amb conexió amb transport públic.

Es tracta d’un espai molt acollidor, una nau industrial molt acollidora i perfecte per un esdeveniment d’aquestes característiques.

Hi ha molts de mercadets, en que es diferencia el Rata Market?

El rata market es diferencia en moltes coses dels habituals mercadets que s’organitzen per aquestes dates, alguns dels motius són:

-És un mercat d’art, disseny i artesania; la selecció dels participants garanteix la qualitat i originalitat de tots els productes que hi podreu trobar. A més, podreu conéixer i parlar directament amb els seus creadors.

-Hi haurà una programació cultural que ajudarà a que passem una estona única: activitats per els més petits, música, etc. Estau atents! A poc a poc anirem desvetllant en que consistirà!

-A més, hi haurà una zona de menjar i beguda, on podreu aturar una estona i agafar forces per continuar la vostra visita al market.

-Es realitza a un espai cobert, garantint la comoditat dels participants i dels assisstents tant si plou com si fa sol: hi haurà banys, zona gastronòmica, etc.

Com puc participar-hi?

Si ets artista, dissenyador, artesà o tens un projecte gastronòmic et pots inscriure al Rata Market de Palma fins el dia 29 d’octubre. Per fer-ho has d’emplenar aquest formulari.

Un projecte de:

rata_groc

Amb la col·laboració de:

ASIMA logo color

Amb la col·laboració de:

28motivos