Participants Rata Market 2017

Rata Corner

llibres, música & art

Hi trobarem una selecció de les darreres novetats editorials, els millors vinils i una mostra d’obra gràfica de diferents artistes.

+ info

Koketime

plantes

Elaboren “Kokedamas”, seguint la tècnica japonesa molt antiga que consisteix en sembrar la planta dins una bolla de verdet, que funciona com a cossiol orgànic.

+ info

Casa Inundada

obra gràfica i tèxtil

Casa Inundada és un coworking i taller ubicat a Sineu, al Rata Market ens presentarà la seva obra gràfica i tèxtil, estampada de manera artesanal amb serigrafia.

+ info

Veinticinco

bosses en edició limitada

Productes fets a mà i serigrafiats a Mallorca en el nostre taller amb il·lustracions d’artistes i dissenys propis en unitats limitades a 25.

+ info

Nauta Showroom

ceràmica & tèxtil

Espai en el que realitzen les seves creacions ceràmiques i tèxtils en edicions limitades i realitzades de manera artesanal els artistes Jaume Roig i Adriana Meunié.

+ info

 

Mad Cat

il·lustració

Col·lectiu de dues artistes/il·lustradores, Ihrlie Serra i Joana van Dasselaar. Realitzen dibuixos originals a tinta, prints, postals, adhesius, fanzines… Tot autoeditat i de muntatge manual.

+ info

 

elecTREEc

treballs amb llum

Fabricació artesana de làmpares, ciriers i objectes de decoració. La majoria d’ells realitzats amb fustes que provenen de la mar.

+ info

 

Cartoon Jocs

figures de cartró

Realitzen figures de cartró troquel·lades, amb il·lustracions i en diferents sèries basades en animals o fins i tot reinventant les flamenques que podíem trobar damunt els tv dels anys 80.

+ info

 

Mamalula

joies

Joieria artesanal que es dissenya i produeix al seu petit taller, on cren joies amb línies senzilles i delicades.

+ info

Ladybird Berlin

motxilles

Ladybird és una marca creada a Berlín que realitza motxilles d’imitació de pell girada i patchwork. Cada model és únic i diferent.

+ info

 

Dos ripunts

confecció

A dos ripunts, realitzen de manera artesanal lletres, garlandes, cors i estrelles entre d’altres motius, combinant diferentes tela.

+ info

Tres ases

disseny de roba

Experimenten en diferents camps de les arts gràfiques: fotografia, serigrafia, dibuix i altres processos artesanals d’impressió.  Utilitzen com a suport la pedra, fusta o cotó, sempre amb una especial atenció a allò que és particular de cada un d’ells, tot creant d’una manera ecològica i sostenible.

+ info

 

Alamar

artesania mediterrania

Produeixen de manera sostenible i ètica i acompanyam els productes de contingut que posa en valor la cultura i valors del mediterrani. Els seus productes són: peces de ceràmica, làmines i postals, quaderns, tote bags, bosses de llatra, collars de suro, vidre bufat…

+ info

Maula

complements

Realitza peces com moneders, fundes de tablet, etc. a partir de retalls, mostraris i peces que ja no s’utilitzaven; donant-li un nou us i creant peces úniques.

+ info

Bonobo / Letigar

creació artística

Marca de creació artística que experimenta amb la versatilitat del llenguatge i la poesía visual. Neix de la intervenció urbana, com a primer mitjà de visualització i difusió de la paraula, i es consolida com a marca artística per mitjà de la enquadernació artesanal i la serigrafia i estampació de segell sobre tot tipus de superfície o producte.

+ info

D&A

joies

Joiera artesana que s’encarrega de tot el procés de disseny i producció de les seves peces, donant com a resultat peces úniques. També realitza peces de joieria contemporània on experimenta amb materials com l’alumini.

+ info

Souvenir edicions

llibres

El seu lema és “amb la cultura sí que es juga….” i ho fa amb la finalitat d’apropar el patrimoni de Mallorca a les famílies, amb productes que desperten l’interès i alimenten els records.

+ info

 

De Luna

nines

Na Lluna realitza de manera artesanal nines de tela a mà i amb màquina de cosir. Realitzar entre d’altres, animals articulats.

+ info

Melvici

mel

Melvici és un projecte de dos amics que va sorgir amb l’intenció de repoblar d’abelles els camps i produir mel mallorquina.

+ info

Malafolla

obra gràfica i tèxtil

Col·lectiu d’obra gràfica i tèxtil amb actitud inconformista i transgressora.

+ info

So Sew Design

moda

Capes i turbants confeccionats de manera artesanal.

iconssmart

il.lustracions d'autor

Galeria d’il·lustracions d’autor que presenta prints d’autors de Mallorca com Max, Pere Joan, Bartomeu Seguí, Flavia Gargiulo, Marga Vinyes…

+ info

Adia edicions

llibres

Editorial independent mallorquina especialitzada en poesia.

+ info

Inverted Triangle Jewelry

joies

Els seus dissenys handmade, cada un amb el seu punt salvatge que els caracteritza, emergeixen de pedres i peces recopilades de diferents parts del món.

+ info

Tucktuck Style

bosses & complements

Tucktuck Style és més que una marca de accessoris i complements de ús personal; crea en sí mateix una identitat i una forma de consum. Els productes són, la majoria manufacturats per cooperatives i ONGs de India, fetes a mà, per aquelles comunitats més desfavorides.

+ info

 

Verdureta dolça

confitures

Confitures majoritàriament de verdures, casolanes i artesanals, de producció limitada, no duen ni conservants, ni colorants, ni gelificants. Algunes són elaborades amb verdures de collita pròpìa, i d’altres comprades als mercats de pagès de Mallorca

+ info

Ironna Von Dask

obra gràfica i tèxtil

Ironna Von Dask és artista i realitza els seus dibuixos que després estampa a diferents suports de manera artesanal ella mateixa damunt paper o tèxtil.

Cartonpia

joieria amb paper

Peces amb un nou concepte tant de joieria com del paper, on aquest material es transforma en compacte i sòlid objecte que reuneix art i disseny convertint-se en un producte original, esclusiu i únic.

+ info

Edicions del despropòsit

llibres & material gràfic

Editorial independent de producció local que publica llibres i altres materials gràfics amb l’objectiu de publicar títols que aportin quelcom, i sense gaire més pretensió que anar aprenent durant el procés.

+ info

Catadeplaceta

complements

Productes modernament tradicionals. Samarretes, tasses, motxilles, fundes mobil, tot amb un toc mallorquí modernitzat. Tots els productes estan elaborats a partir de fotografies d’autor.

+ info

María Cuadrado

obra gràfica

Tot un món imaginari i surrealsta en obra gràfica original i editada. Petites historietes / fanzines, ferratines, tant per nins com per als que no ho són tant…

+ info

Amb la Calma

camisetes

Marca de camisetes de disseny menorquí/mallorquí, inspirats amb la mar que ens envolta, que no perden l’essència de la mar Mediterrània. Estampades amb serigrafia a Mallorca i de producció ètica.

+ info

El tejón

ganxet

Realitzen tot tipus d’animal, amigurumis, decoració i taxidermia… tot realitzat en ganxet.

+ info

 

Marta Fofi

art & disseny

Bordat modern, il·lustració i bosses fetes a ma, donant una nova vida a les seves il·lustracions aplicada a bosses, quaderns, impressions…

+ info

 

Tailor Tails

complements per a gossos

Adapten la tradició mallorquina als animals de companyia, sent pioners en fer aquesta adaptació i duent la tela de llengües als collars, corretjes i complements per els nostres cans i moixos.
Ara realitzen noves col·leccions inspirant-se amb altres països com Índia o Marraketch.

+ info

 

Lux Cruda

il·lustració

Originals, impressions i merxandatge (camisetes, totebags, etc) realitzats amb les seves il·lustracions amb un caràcter molt honest i personal i amb un aire naïf.

+ info

 

Antònia Camia

moda

Antònia Camia dissenya i realitza de manera artesanal col·leccions de camises, bosses i altres complements. Tot realitzat al seu taller del centre de ciutat.

+ info

 

Chacana

enquadernació artesanal

Enquadernació artesanal i gravat on prima el disseny, la varietat i el resultat final.

 

Es Calaix

moda

Marca que dissenya i confecciona peces úniques i sostenibles a partir de peces descartades en bon estat, per a persones conscients, lliures i adaptades al segle XXI, a les quals els agrada vestir expressant que saben que són éssers únics i infinits, i per tant, mereixedors de peces úniques, ètiques i atemporals.

+ info

Amenamen

ceràmica

A Amenamen han renovat el tradicional ofici de ceramista per donar-li una nova vida. La seva segona col·lecció és a punt de sortir del forn i ve carregada de plats, bols, tasses, gerros i testos.

+ info

Hasta el cuello

complements

Marca de pajaritas, alzacuellos y corbatines hand made sin trabajo esclavo. Una original propuesta establecida desde hace más de un año y que pretende generar unos productos únicos con estampados poco convencionales.

+ info

 

Robin Wood

upcycling

Robin Wood es basa en el upcycling, el reciclatge i la restauració. Aprofiten tot allò que està en desús i li donem una segona vida. Treballen també amb fusta reciclada i amb altres objectes.

+ info

Almirante Onishi

il·lustració

Obra original amb tèxnica mixta utilitzant diferents tipus de rotuladors. A més d’originals hi trobareu camisetes, xapes, calendaris…

+ info

Nívola Uyá

il·lustració

Il·lustracions inspirades en un realisme màgic, amb sensibilitat naturalista i en un estil colorit.  El procés d’il·lustració és artesanal. Trobareu ogitinals, com reproduccions en diferents suports (llibres, postals, coixins, tasses, bijuteria…)

+ info

Degüayhaus

decoració

Degüayhaus és un espai de decoració i d’ambientació que reuneix alguns dels artesans més maravellosos de la nostra illa i d’altres espais per oferir productes únics i de qualitat.

+ info

 

Estelle Euvremer

creacions tèxtils

Estelle és una dissenyadora tèxtil que crea nines de feltre fetes a mà, complements, decoració i roba estampada a mà amb la tècnica del gravat sobre linoli

+ info

 

Zona gastronòmica


Manduka

hamburgueses

A la seva caravana podreu tastar les millors hamburgueses, cuinades amb productes ecològics. També amb opcions per vegetarians.

+info

La pickup

foodtruck

La Pickup és un foodtruck que ens oferiran els teus crispy tacos de peix i també amb opció vegetariana.

+ info

Anita Cakes

foodtruck

Els més llèpols no podreu passar de llarg davant la caravana d’Anita Cake amb els seus dolços irresistibles!

+ info

Cucurill bike

gelats

Bicicleta que serveix gelats de producció artesanal inspirats en la filosofia Km0 i slowfood. No deixis de provar el seu nou sandwich de gelat, combinació perfecta!!!

+ info