Participants Rata Market 2018

Rata Corner

llibres, música & art

Hi trobarem una selecció de les darreres novetats editorials, els millors vinils i una mostra d’obra gràfica de diferents artistes.

+ info

Verdureta dolça

confitures

Confitures majoritàriament de verdures, casolanes i artesanals, de producció limitada, no duen ni conservants, ni colorants, ni gelificants. Algunes són elaborades amb verdures de collita pròpìa, i d’altres comprades als mercats de pagès de Mallorca

+ info

Hecho con amor

joguines de peluix

Joguines de peluix únics, molt d’ells amb teles reciclades, farcits de lavanda.

+ info

Neusbosch.art

art

La seva passió per l’aquarel.la l’ha duit a crear il.lustracions on fusiona la pintura amb frases recuperades d’autors coneguts, que ens obliguen a reflexionar sobre el moment present o sobre nosaltres

+ info

Memimo fet a mà

tèxtil

Al seu taller realitzen a mà motxilles de tela, estoigs, monederos i camisetes entre altres peces tèxtils.

+ info

 

Mad Cat

il·lustració

Col·lectiu de dues artistes/il·lustradores, Ihrlie Serra i Joana van Dasselaar. Realitzen dibuixos originals a tinta, prints, postals, adhesius, fanzines… Tot autoeditat i de muntatge manual.

+ info

 

elecTREEc

treballs amb llum

Fabricació artesana de làmpares, ciriers i objectes de decoració. La majoria d’ells realitzats amb fustes que provenen de la mar.

+ info

 

Cartoon Jocs

figures de cartró

Realitzen figures de cartró troquel·lades, amb il·lustracions i en diferents sèries basades en animals o fins i tot reinventant les flamenques que podíem trobar damunt els tv dels anys 80.

+ info

 

Mamalula

joies

Joieria artesanal que es dissenya i produeix al seu petit taller, on cren joies amb línies senzilles i delicades.

+ info

Made in Meri

moda

Maria Jose Orell dissenya i confecciona de manera artesanal prendes de vestir i petites col·leccions de moda.

+ info

 

Dos ripunts

confecció

A dos ripunts, realitzen de manera artesanal lletres, garlandes, cors i estrelles entre d’altres motius, combinant diferentes tela.

+ info

Tres ases

disseny de roba

Experimenten en diferents camps de les arts gràfiques: fotografia, serigrafia, dibuix i altres processos artesanals d’impressió.  Utilitzen com a suport la pedra, fusta o cotó, sempre amb una especial atenció a allò que és particular de cada un d’ells, tot creant d’una manera ecològica i sostenible.

+ info

 

Alamar

artesania mediterrania

Produeixen de manera sostenible i ètica i acompanyam els productes de contingut que posa en valor la cultura i valors del mediterrani. Els seus productes són: peces de ceràmica, làmines i postals, quaderns, tote bags, bosses de llatra, collars de suro, vidre bufat…

+ info

Saona joies

joeria

oies fetes a mà en plata, de línies senzilles i inspiració mediterrània. Entre d’altres, hi ha col.leccions dedicades a les ametlles mallorquines, el tamarell i a endemismes balears en perill d’extinció

+ info

Bonobo / Letigar

creació artística

Marca de creació artística que experimenta amb la versatilitat del llenguatge i la poesía visual. Neix de la intervenció urbana, com a primer mitjà de visualització i difusió de la paraula, i es consolida com a marca artística per mitjà de la enquadernació artesanal i la serigrafia i estampació de segell sobre tot tipus de superfície o producte.

+ info

D&A

joies

Joiera artesana que s’encarrega de tot el procés de disseny i producció de les seves peces, donant com a resultat peces úniques. També realitza peces de joieria contemporània on experimenta amb materials com l’alumini.

+ info

Souvenir edicions

llibres

El seu lema és “amb la cultura sí que es juga….” i ho fa amb la finalitat d’apropar el patrimoni de Mallorca a les famílies, amb productes que desperten l’interès i alimenten els records.

+ info

 

Alex Coll Ages

art

Alex és un artista que treballa el collage manual, així que quasi tot el que ven són obres originals. Peró també té a la venda impresions a preus més reduïts i posatassons. Una part molt important de la seva feina ha estat sempre el reciclatge.

+ info

Caramel Ecològica de Mallorca

mel

Apicultor de Mallorca amb l’única mel certificada ecològica de les Illes Balears.

+ info

Malafolla

obra gràfica i tèxtil

Col·lectiu d’obra gràfica i tèxtil amb actitud inconformista i transgressora.

+ info

Paolix

Roba i complements per a infants

Roba i complements de moda per a nadons i nens petits fets a mà amb cotó orgànic.

+ info

Karina Cappato Pintura Decorativa

art

Pintura decorativa per a mobles, quadres i objectes. Pintora, il·lustradora, muralista i decoradora. Els seus dissenys són únics pel seu colorit i temàtica.

+ info

Lupina

tèxtil

Artesania Brodada Mexicana de la regió de Chiapas

+ info

Inverted Triangle Jewelry

joies

Els seus dissenys handmade, cada un amb el seu punt salvatge que els caracteritza, emergeixen de pedres i peces recopilades de diferents parts del món.

+ info

mmesquida

Roba i complements

Marca de roba y complements per a dona i articles de artesania.

+ info

 

Ironna Von Dask

obra gràfica i tèxtil

Ironna Von Dask és artista i realitza els seus dibuixos que després estampa a diferents suports de manera artesanal ella mateixa damunt paper o tèxtil.

Cartonpia

joieria amb paper

Peces amb un nou concepte tant de joieria com del paper, on aquest material es transforma en compacte i sòlid objecte que reuneix art i disseny convertint-se en un producte original, esclusiu i únic.

+ info

María Cuadrado

obra gràfica

Tot un món imaginari i surrealsta en obra gràfica original i editada. Petites historietes / fanzines, ferratines, tant per nins com per als que no ho són tant…

+ info

Flowers'Revolution

complements

Productes artesanals i naturals relacionats amb complements de tot tipus. Van començar amb corones de flors tenyides amb vessants naturals i han anat afegint tota mena d’objectes: corbates pintades a mà, caftans de diferents materials segons l’estació de l’any.

+ info

Flipboku

editorial

Flipboku és una editorial especialitzada en Flip books, petits llibres animats que s’activen amb el dit. Aquest any, a més del seu propi catàleg, comptarem amb una extraordinària edició limitada de flip books Japonesos en exclusiva per al Rata Market de Nadal 🙂

+ info

Eva Hermida

il·lustració

Projecte personal d’il·lustració amb productes relacionats amb els dimonis de Mallorca: llibretes, txapes, tasses, pulseres, etc…

+ info

El tejón

ganxet

Realitzen tot tipus d’animal, amigurumis, decoració i taxidermia… tot realitzat en ganxet.

+ info

 

Marta Fofi

art & disseny

Bordat modern, il·lustració i bosses fetes a ma, donant una nova vida a les seves il·lustracions aplicada a bosses, quaderns, impressions…

+ info

 

Tailor Tails

complements per a gossos

Adapten la tradició mallorquina als animals de companyia, sent pioners en fer aquesta adaptació i duent la tela de llengües als collars, corretjes i complements per els nostres cans i moixos.
Ara realitzen noves col·leccions inspirant-se amb altres països com Índia o Marraketch.

+ info

 

Lux Cruda

il·lustració

Originals, impressions i merxandatge (camisetes, totebags, etc) realitzats amb les seves il·lustracions amb un caràcter molt honest i personal i amb un aire naïf.

+ info

 

Antònia Camia

moda

Antònia Camia dissenya i realitza de manera artesanal col·leccions de camises, bosses i altres complements. Tot realitzat al seu taller del centre de ciutat.

+ info

 

Llavors de varietats locals i ecològiques

llavors

Tenim una xarxa de pagesos que produeixen hortalissa i llegum per fer llavor, es cullen els fruits es treu la llavor, es neteja i s’asseca i es posa dins bossetes de paper i s’etiqueta. És un projecte de multiplicació de llavor ecològica i de varietats locals fet artesanalment, per fomentar el consum local i l’autosubsistència dels cultius per tal de ser més soberans alimentariament.

+ info  

ABco Colomar

ceràmica

ABco Colomar, taller de ceràmica artesana a Pollença.

Empresa amb més de treinta anys d’experiència en el sector de la ceràmica decorativa, podreu trobar desde plats a tasses per desdejuni, pasant per bols, safates, etcetera, amb vistosos colors i dibuixos, tant per cases amb tocs moderns com per cases mes rústiques.

+ info

Bulb. Slow Photo

fotografia

Bulb és un projecte que neix amb la intenció de reivindicar l’artesania i la matèria en la fotografia. Som un col·lectiu i treballam amb filosofia slow photo, la qual entenem com una manera de desaccelerar el procés de producció d’imatges i donar valor a la fotografia en paper en contraposició a la saturació i la immaterialitat de les imatges fotogràfiques del nostre present.

+ info

Almirante Onishi

il·lustració

Obra original amb tèxnica mixta utilitzant diferents tipus de rotuladors. A més d’originals hi trobareu camisetes, xapes, calendaris…

+ info

Nívola Uyá

il·lustració

Il·lustracions originals, obra gráfica i il·lustració aplicada a objectes. Tècnica d’il·lustració artesanal, segell propi.

+ info

Punt i principi

ganxet

Punt i principi són un conjunt d’objectes fets de manera artesanal amb ganxet. Hi trobareu estores, cistells, cactus, planthangers, imants i altres objectes de decoració.

+ info

Now or Never Jewelry

joeria

Bijuteria colorida feta amb metacril·lat i amb uns dissenys molt atractius.

+ info

 

Bellalma

tèxtil & complemets

Bellalma, dissenya tot tipus de peces de manera única i personalitzada; roba interior, samarretes, pantalons complements, sabatilles, roba per a nens, collarets per a mascotes, estovalles per a restauració, etc.

+ info

 

Sabates artesanes: Jesús59

sabates

Jesús 59, és una marca 100% artesana de sabates de pell fetes a Ciutadella, fruit de generacions d’una família de sabaters de l’illa.
Cada sabata és única i exclusiva feta amb amor utilitzant productes de qualitat, elaborada a un petit taller al centre de Ciutadella. 

+ info

 

Kiliart

art i disseny

Peces decoratives i complements a partir de fotografies úniques, per fer la teva llar una mica més acollidora amb un toc illenc.

+ info

 

Tomeu Canyellas Fotografia

fotografia

Fotografia d’autor, copies impreses firmades i numerades. 100% Fet a Mallorca.

+ info

 

Eran Dos

il·lustració i moda

Marca de roba amb il·lustracions estampades o brodades. Samarretes de cotó orgànic i impreses amb el sistema DTG. Les il·lustracions són d’Hombre Fotolito (il·lustrador i dissenyador gràfic) i el disseny de Nuria Anguita (dissenyadora i estilista de vestuari).

+ info

 

Ca Madò Bet dels Siurells

ceràmica decorativa

Siurells i ceràmica decorativa. Tot el procés és artesanal i fet a mà.  Na Coloma és la tercera generació de siurelleres del taller, després de la seva padrina Bet i de la seva mare Francisca. La seva padrina va obrir el taller fa més de 100 anys després de la seva desvinculació de l’olleria familiar, a on començaren a fer siurells.

+ info

 

Trankilament t

tèxtil

Marca de producció ètica cotó 100% orgànic, dissenyat i estampat a Mallorca.

+ info

 

Au revoir Lula

joeria

Taller de joieria. Peces fetes a mà.

+ info

 

La Guilda espacio de arte y coworking

espai i coworking

Espai de treball per a artistes i dissenyadors.

+ info

 

Mu Textile Art

filats i tapissos

Filats amb llana d’ovelles de les Illes Balears. Amb tints naturals, realitzats al seu taller. Les troques són ideals per a les teixidores i artesanes.

També fa tapissos en diferents formats, utilitzant elements de la natura com a suport. Producte 100% local.

+ info

 

Piruliru

téxtil

Piruliru fa roba per a nens, complements i joguines de tela, fets a mà amb molt d’amor. Aplicant el mètode Montessori d’estimulació sensorial (colors, formes, textures, fragància exclusiva,…)

+ info

 

You have no idea

il·lustració

Aquest projecte combina diferents tipus d’il·lustració, com dibuixos especulars, graffiti i altres tècniques tant manuals com digitals per estamparla damunt diferents suports.

+ info

 

Sweets and dolls

Pepas

Pepas fetes a mà, cadascuna és única, pots trobar-te amb una nina amb tattoos pintats a mà o amb una amb els cabells multicolor, no hi ha dos iguals, tenen la seva pròpia personalitat.
Realitzades en materials reciclats, retalls heretats o teles d’aquestes que trobes en una botigueta i t’enamoren res més veure-les.

+ info

 

Valvanuz Ruiz Ceramics

ceràmica

Projecte que treballa una ceràmica contemporània artesanal de peces úniques i esmalts amb receptes pròpies. Incorporant disseny a cadascuna de les seves peces a la vegada que s’inspira en l’essència de les primeres ceràmiques mediterrànies, des del neolític amb la cultura campaniforme.

+ info

 

Merchezafor

il·lustració & complements

Merchezafor dissenya i il·lustra els seus productes i estan fabricats a Espanya. Cada producte està fet amb molt d’afecte i molts d’ells són personalitzats. Podreu trobar una varietat de bosses de tela, tasses, calendaris, blocs de notes, postals, làmines, miralls …

+ info

 

María Aguirre Joyas

joeria

Maria Aguirre és una joiera jove i autodidacta. Les seves peces estan fetes a mà i evita el treball en sèrie per poder imprimir un valor individual i espontani en cadascuna de les seves peces. Treballa amb plata, coure i llautó, així com altres materials: fusta i ceràmica.

+ info

 

Decoverd

decoració & plantes

Decoración de interiores con planta preservada, cuadros, jardines verticales y elementos decorativos

+ info

 

mà ArteSano

complements

Producció totalmente artesanal amb materials locals i naturals de sabates de cuir,  mantes de llana, catifes, cenalles, làmpares,… 

+ info

 

Timothy Llompart

il·lustració

Il·lustrador i concept artist (artista de conceptes, que no conceptual), normalment de tall fantàstic o de ciència ficció, amant de Moebius i Studio Ghibli a parts iguals.

+ info

 

Mozaikon

art

Art contemporani de mosaic en peces úniques i petites sèries

+ info

 

ZON ART URBA

Art Urbà

Artista urbà. Producció de parxes, totebags, stickers… 

+ info

 

Mandarina fet a mà

complements

Pepes de pedaç fetes a mà. Dissenyades sense gènere per no condicionar el joc dels infants. Pensades especialment per a que el més petits (i els que no ho són tant) gaudeixin d’una jugueta única i original al mateix temps que treballen la motricitat fina (botons, llaços, cremalleres, etc.)

+ info

 

Zona gastronòmica


Manduka

hamburgueses

A la seva caravana podreu tastar les millors hamburgueses, cuinades amb productes ecològics. També amb opcions per vegetarians.

+info

La Taqueria

foodtruck

L’autèntic menjar mexicà: nachos amb guacamole, tacos… també amb opcions vegetarianes.

Frapa's

foodtruck

Menjar ràpid, alternatiu i amb identitat pròpia. Vos llepareu els dits amb les seves especialitats: tapaditos, hot-dogs i delicioses empanades xilenes.

+ info

PIA

foodtruck

Al seu foodtruck podreu tastar les seves boníssimes piadines italianes de pollastre o vegetariana, i per les postres que tal una piadina dolça amb nutella?

+ info

La Candívora

caramels artesans

Obrador de caramels artesans instal.lat dins una caravana, elaboren els caramels amb aromes naturals i també herbes i espècies ecològiques.

+ info