Participants desembre 2015

rata. editors

disseny

Els hi agrada el disseny, el paper i la tinta. Per això produeixen tot tipus de productes dissenyats per diferents creatius en edicions limitades i que respecten el medi ambient. Tot i ser amants del paper, no es volen tancar portes i experimentaran en diferents suports.

+ info

Eva Hermida

il·lustració

Projecte personal d’il·lustració, que combinada amb el disseny gràfic dóna com a resultat diferents productes, amb la qualitat, creativitat i la originalitat com objectiu.

Tinons March & Gila Textiles

totebags

Tinons March & Gila. Coseixen a casa, amb la màquina de la tía Maria. Velles tradicions al servei de les noves necessitats. 

 Cada bossa és única i exclusiva perque sempre inventen nous dissenys i tenen pocs metres de cada tela, cada bossa està numerada (fins a 4 unitats).

+info

Chabuché

moda

Chabuché és un projecte artístic basat en il·lustrar, serigrafiar i estampar una a una cada peça; utilitzant la prenda com a llenç en blanç. Les col·leccions les dissenyen partint de les seves influències culturals i gustos personals; escollint teixits de producció ètica.

+ info

Mandaia

joguines artesanes

Mandaia som artesans que treballem amb fustes i teles reciclades per crear joguines i roba. Especialment per Nadal fabricam joguines sostenibles i que potèncien el joc simbòlic de l’infant.

+ info

Amenamen

ceràmica

Amenamen és un projecte de reinvenció artesana. Provenen d’una família de ceramistes de finals del segle XIX, i actualment fan feina per dur la tradició a l’actualitat. Tot el saber fer de quatre generacions d’artesans fusionat amb un disseny actual inspirat en el mediterrani i la senzillesa.

+ info

Nívola Uyá

il·lustració

Il·lustracions inspirades en un realisme màgic, amb sensibilitat naturalista i en un estil colorit.  El procés d’il·lustració és artesanal. Trobareu ogitinals, com reproduccions en diferents suports (llibres, postals, coixins, tasses, bijuteria…)

+ info

Candela's Jewels

joies

Candela’s Jewels és una firma de joies dissenyades i fabricades artesanalment. Totes les joies estan realitzades amb plata925 i altres metalls com l’or i el coure.No estan fabricades amb motllos, totes estan fetes a mà, fet que les caracteritza.

+ info

Edicions del despropòsit

llibres & material gràfic

Editorial independent petita, amb l’objectiu de publicar títols que aportin quelcom, i sense gaire més pretensió que anar aprenent durant el procés. Feim feina amb autors (majoritàriament) i empreses de Mallorca.

+ info

Tucktuck Style

bosses & complements

Tucktuck Style és més que una marca de accessoris i complements de ús personal; crea en sí mateix una identitat i una forma de consum, combinant el estil propi dels que agrada marcar tendència i el dels que pretenen diferenciar-se amb originalitat i personalitat. Els productes són, la majoria manufacturats per cooperatives i ONGs de India, fetes a mà, oer aquelles comunitats més desfavorides.

+ info

OPENstudio79

rodillos d'estampat

Rodillo d’estampat tenen el seu òrigen a l’Alemanya de 1870: rodillos per estampar parets, papers, estovalles, etc. Es pot comprar un set per fer-ho tu, o estampar-ho in-situ en diferents suports (paper de regal, estovalles, coixins…)

+ info

Javi Tiembla

art

Es tracta de dibuixos domèstics, d’estar per casa que són una merda. On la percepció d’un dibuix a simple vista simple amaga un missatge introspectiu en la vida quotidiana de l’artista. D’aquests dibuixos fa reproduccions en sèries limitades de 4 unitats.

+ info

Antònia Camia

moda

Roba feta artesanalment, al taller d’Antònia Camia. Col.lecció de prendes amb teixits de qualitat, realitzada a la manera tradicional dels petits tallers de modistes.

+ info

Colectivo Amorfo

art

Colectivo amorfo fins ara és un dúo que produeix edicions limitades de fanzcines, serigrafia aplicada a diferents suports i làmines digitals.

+ info

Inverted Triangle Jewelry

joies

Inverted Triangle Jewelry neix de la il·lusió d’un equip que es complementa per la seva creativitat, enginy i complicitat en l’elaboració de nous projectes. Els nostres dissenys handmade sorgeixen de peces i pedres recopilades de diferents parts del món, cada un amb el seu particular punt salvatge que els caracteritza.

+ info

Degüayhaus

artesania

Degüayhaus és un espai de decoració i d’ambientació que reuneix alguns dels artesans més maravellosos de la nostra illa i d’altres espais per oferir productes únics i de qualitat.

+ info

Hunky Dory

moda

Roba vintage conseguida als rastros i fires de ciutats com Londres, Brusel·les, Berlin o Florència. Aquesta roba reutilitzada passa per un procés de qualitat i creatiu per deixar-les a punt o adaptar-les.

+ info 

D&A

joies

Mestra artesana joiera que s’encarrega de tot el procés de disseny i producció de les seves peces. Les darreres col·leccions s’inspiren en formes de la natura i combinen plata massissa i esmalts.

+ info

miteta

il·lustració & disseny

Amb la il·lustració com fil conductor dissenyen productes creatius i divertits: camisetes, complements, papereria, bijuteria…Realitzen petites produccions al seu taller o a impremtes i tallers petits. La seva col·lecció actual es titutla “Lleva tiempo llegar a ser joven”.

+ info

 

Veinticinco

disseny & moda

Marca de bosses de tela & més coses. Totes elles fetes a mà a Mallorca, en edicions limitades de 25 unitats.

Verdísima

reciclatge creatiu

Reciclatge creatiu de bosses de plàstic transformant-les en un procés artesanal en bosses, carteres, alforges per a bicicletes… tot peces úniques fetes a mà.

En un viatge a Marsella, les bosses de plàstic enganxades als arbres, la vàren empényer a començar aquesta aventura de creació de reciclatge, convençuda que no tot el que brilla és or, ni tot el que es tira és fems.

+info

Pinta, recorta y colorea

material gràfic

El seu procés creatiu consisteix en plasmar una idea en un il·lustració que després digitalitza i crea amb ella un disseny gràfic que aplica a un producte. Així, neix una col·lecció de productes (làmines, packs de regal…) per regalar a tot tipus de famílies, amics, etc.

+ info

Comerciants de núvols

llibres & obra gràfica

Aquest col·lectiu edita llibres d’art i obra gràfica seriada. A més elaboren projectes cultural  i mantenen viu i actiu l’estudi d’art i totes les produccions que se’n deriven.

+ info

Isi Recio

complements

Disseny i confecció de col·leccions de bosses, oferint models exlcusius combinant diferents materials. Per això, cada producte és únic i irrepetible; donant com a resultat un producte original i artesà.

Colectiva Vermut

art

Aquest col.lectiu ens sorpren amb una proposta ben original: montaran una petita exposició al seu stand, i les obres no estaran a la venda, sino que el públic podrà comprar un billet per un sorteig.

+ info

Arquitectives

llibre

A Arquitectives han construït un llibre i escrit una casa: “Edu y la mejor casa del mundo”: un material  didàctic per a professors, families i alumnes que recorre l’evolució de la vivenda al llarg de la història.

+ info

Zona gastronòmica

La Molienda

cafè & més

El millor cafè de la ciutat el trobareu a La Molienda, que en aquesta ocasió vendrà amb la seva cafetera itinerant per oferir-nos el millor cafè, dolços per acompanyar i alguna de les seves delícies que acostumen a fer al seu local del centre de Palma.

+ info

Taleca

hamburgueses gourmet

Taleca ens ofereix una selecció d’hamburgueses gourmet que faràn feliços als paladars més exigents, segur que les seves combinacions de productes selectes no et deixarà indiferent. A més, també tenen opcions veganes. Tot això acompanyat de les seves braves.

+ info

Peixos de la terra

catering slow food

Peixos de la terra és un catering slow food itinerant, que s’acostarà al Rata Market a oferir els seus “tacos”  i alguns plats que ens transportaràn a orient. Tot això cuinat amb amor i amb un producte de qualitat.

+ info