Participants Rata Market 2016

Rata Corner

llibres, música & art

Hi trobarem una selecció de les darreres novetats editorials, els millors vinils i una mostra d’obra gràfica de diferents artistes.

+ info

Embolikats

articles per infants

Realitzen ikats i portabebés de manera artesanal recuperant oba de llengües autèntica mallorquina fabricada a Pollença i Santa Maria. A més també realitzen altres articles per infants com baberos.

+ info

Eva Hermida

il·lustració

Projecte personal d’il·lustració, que combinada amb el disseny gràfic dóna com a resultat diferents productes, amb la qualitat, creativitat i la originalitat com objectiu.

+ info

Feyna

mobiliari de proximitat

A feyna realitzen mobles atemporals, durables i resistents. Els seus productes poden ser reparats i modificats, allargant així la seva vida útil i reduint residus.

+ info

Chabuché

firma de moda

Estampen dissenys exclusius amb serigrafia a sudaderes, gorres i altres peces.

+ info

 

elecTREEc

treballs amb llum

Fabricació artesana de làmpares, ciriers i objectes de decoració. La majoria d’ells realitzats amb fustes que provenen de la mar.

+ info

 

Ladybird Berlin

motxilles

Ladybird és una marca creada a Berlín que realitza motxilles d’imitació de pell girada i patchwork. Cada model és únic i diferent.

+ info

 

Tres ases

disseny de roba

Experimenten en diferents camps de les arts gràfiques: fotografia, serigrafia, dibuix i altres processos artesanals d’impressió.  Utilitzen com a suport la pedra, fusta o cotó, sempre amb una especial atenció a allò que és particular de cada un d’ells, tot creant d’una manera ecològica i sostenible.

+ info

 

Made in Meri

moda

Maria Jose Orell dissenya i confecciona de manera artesanal prendes de vestir i petites col·leccions de moda.

+ info

 

Memimo fet a mà

tèxtil

Al seu taller realitzen a mà motxilles de tela, estoigs, monederos i camisetes entre altres peces tèxtils.

+ info

 

Cossiol

habitats per a plantes

Cada cossiol és una peça única i es construeix tenint en compte la forma, necessitats i estètica de la planta. Eventualment es presenten “col·leccions-càpsula”, edicions limitades i personalitzades basades en l’estudi de l’obra d’un artista determinat o elaboradas a partir d’un cert material.

+ info

 

Margalida Mayol

disseny de roba

Al seu taller d’Alaró, Margalida Mayol dissenya i confecciona peces de roba i complements. Al Rata Market ens mostrarà algunes de les seves darreres creacions.

+ info

 

Xicoia

moda

Projecte artístic que barreja la modisteria amb altres disciplines. Sempre amb una producció sostenible i local.

+ info

D&A

joies

Joiera artesana que s’encarrega de tot el procés de disseny i producció de les seves peces, donant com a resultat peces úniques. També realitza peces de joieria contemporània on experimenta amb materials com l’alumini.

+ info

Ironna Von Dask

obra gràfica i tèxtil

Ironna Von Dask és artista i realitza els seus dibuixos que després estampa a diferents suports de manera artesanal ella mateixa damunt paper o tèxtil.

Dos ripunts

confecció

A dos ripunts, realitzen de manera artesanal lletres, garlandes, cors i estrelles entre d’altres motius, combinant diferentes tela.

+ info

Souvenir edicions

llibres

El seu lema és “amb la cultura sí que es juga….” i ho fa amb la finalitat d’apropar el patrimoni de Mallorca a les famílies, amb productes que desperten l’interès i alimenten els records.

+ info

 

De Luna

nines

Na Lluna realitza de manera artesanal nines de tela a mà i amb màquina de cosir. Realitzar entre d’altres, animals articulats.

+ info

Tinons March & Gila Textiles

totebags

Tote bags fetes a mà artesanalment a Mallorca mesclant velles tradicions tèxtils amb nous dissenys. Tinons March (filla) i na Cati Gila (mare).

+ info

Malafolla

obra gràfica i tèxtil

Col·lectiu d’obra gràfica i tèxtil amb actitud inconformista i transgressora.

+ info

Okwumi

cosmètica natural

Cosmètica natural i biològica feta a Mallorca.

+ info

iconssmart

il.lustracions d'autor

Galeria d’il·lustracions d’autor que presenta prints d’autors de Mallorca com Max, Pere Joan, Bartomeu Seguí, Flavia Gargiulo, Marga Vinyes…

+ info

Intriga Bolsos

bosses & complements

Dissenyen i eleboren artesanalment bosses úniques i exclusives, utilitzant materials naturals com el “yute” reutilitzant sacs de cafè del món i sacs de patates de Mallorca.

+ info

Inverted Triangle Jewelry

joies

Els seus dissenys handmade, cada un amb el seu punt salvatge que els caracteritza, emergeixen de pedres i peces recopilades de diferents parts del món.

+ info

Tucktuck Style

bosses & complements

Tucktuck Style és més que una marca de accessoris i complements de ús personal; crea en sí mateix una identitat i una forma de consum. Els productes són, la majoria manufacturats per cooperatives i ONGs de India, fetes a mà, per aquelles comunitats més desfavorides.

+ info

 

Verdureta dolça

confitures

Confitures majoritàriament de verdures, casolanes i artesanals, de producció limitada, no duen ni conservants, ni colorants, ni gelificants. Algunes són elaborades amb verdures de collita pròpìa, i d’altres comprades als mercats de pagès de Mallorca

+ info

Art grouiller

bosses fetes a mà

Art grouiller realitza de manera artesanal bosses amb originals dissenys, combinant materials naturals amb il·lustracions i dissenys actuals.

+ info

Cartonpia

joieria amb paper

Peces amb un nou concepte tant de joieria com del paper, on aquest material es transforma en compacte i sòlid objecte que reuneix art i disseny convertint-se en un producte original, esclusiu i únic.

+ info

Edicions del despropòsit

llibres & material gràfic

Editorial independent de producció local que publica llibres i altres materials gràfics amb l’objectiu de publicar títols que aportin quelcom, i sense gaire més pretensió que anar aprenent durant el procés.

+ info

Rêve au carré

tèxtil

Creacions tèxtils en cotó tintat a mà realitzats en edicions limitades. Al rata market ens presentarà coixins, mocadors i bosses, entre d’altres productes.

+ info

Tomeu Canyellas

fotografia

Peces fotogràfiques inspirades en el paisatge de Mallorca, d’auto-producció que ofereix làmines i peces enmarcades a preus populars.

+ info

María Cuadrado

obra gràfica

Tot un món imaginari i surrealsta en obra gràfica original i editada. Petites historietes / fanzines, ferratines, tant per nins com per als que no ho són tant…

+ info

El tejón

ganxet

Realitzen tot tipus d’animal, amigurumis, decoració i taxidermia… tot realitzat en ganxet.

+ info

 

Anna Skantz Ceramics

ceràmica

Ceràmica realitzada a mà al seu taller d’ Es Capdellà, la particularitat és que tota la ceràmica és aixecada a mà, sense utilitar torn.

+ info

 

Tailor Tails

motxilles

Adapten la tradició mallorquina als animals de companyia, sent pioners en fer aquesta adaptació i duent la tela de llengües als collars, corretjes i complements per els nostres cans i moixos.
Ara realitzen noves col·leccions inspirant-se amb altres països com Índia o Marraketch.

+ info

 

Disaster

obra gràfica

Col·lectiu que treballa en obra gràfica: fotografia, serigrafia, fanzines… tot i que també estampen en productes tèxtils. Aprofitaran l’ocasió per presentar un nou fanzine autoeditat. 

Antònia Camia

moda

Antònia Camia dissenya i realitza de manera artesanal col·leccions de camises, bosses i altres complements. Tot realitzat al seu taller del centre de ciutat.

+ info

 

MorellRiera+RieraMorell

art

Ambdues es  treuen el suc mutuament per exprimir les darreres gotetes de creativitat l’una de l’altra a cada feina, a cada obra. Desde fa poc més de 2 anys mostren al seu món proper les seves obres…que són pintura amb escrits i molts cops escrits amb pintura…

 

Timothy Llompart + Gonzalo Aeneas

obra gràfica

Aquests dos il·lustradors joves es junten per oferir els seus prints, ferratines, postals i altres productes que es mouen entre el món de la música, la fantasi i la tinta. 

Amenamen

ceràmica

A Amenamen han renovat el tradicional ofici de ceramista per donar-li una nova vida. La seva segona col·lecció és a punt de sortir del forn i ve carregada de plats, bols, tasses, gerros i testos.

+ info

Hasta el cuello

complements

Marca de pajaritas, alzacuellos y corbatines hand made sin trabajo esclavo. Una original propuesta establecida desde hace más de un año y que pretende generar unos productos únicos con estampados poco convencionales.

+ info

 

Robin Wood

upcycling

Robin Wood es basa en el upcycling, el reciclatge i la restauració. Aprofiten tot allò que està en desús i li donem una segona vida. Treballen també amb fusta reciclada i amb altres objectes.

+ info

Veinticinco

bosses en edició limitada

Productes fets a mà i serigrafiats a Mallorca en el nostre taller amb il·lustracions d’artistes i dissenys propis en unitats limitades a 25.

+ info

Regala Scrap

scrapbook

Treballen principalment amb la tècnica de l’scrapbook, que consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant les teves fotografies. Productes estan fets 100% a mà.

+ info

Degüayhaus

decoració

Degüayhaus és un espai de decoració i d’ambientació que reuneix alguns dels artesans més maravellosos de la nostra illa i d’altres espais per oferir productes únics i de qualitat.

+ info

 

Almirante Onishi

il·lustració

Obra original amb tèxnica mixta utilitzant diferents tipus de rotuladors. A més d’originals hi trobareu camisetes, xapes, calendaris…

+ info

Noemi Calvani

fotografia

Trobarem les seves fotografies en diferents formats i els seus flipbooks fets amb una sèrie de fotografies originals.

+ info

Nívola Uyá

il·lustració

Il·lustracions inspirades en un realisme màgic, amb sensibilitat naturalista i en un estil colorit.  El procés d’il·lustració és artesanal. Trobareu ogitinals, com reproduccions en diferents suports (llibres, postals, coixins, tasses, bijuteria…)

+ info

Liliana Yvanova

art floral

Utilitzant la tècnica japonesa dels kokedamas es realitzen aquestes plantes de forma creativa i sorprenent sense utilitzar cap recipient.

 

Zona gastronòmica


Manduka

hamburgueses

A la seva caravana podreu tastar les millors hamburgueses, cuinades amb productes ecològics. També amb opcions per vegetarians.

+info

La pickup

foodtruck

La Pickup és un foodtruck que ens oferiran les seves butifarres catalanes tuneades amb complements delicioses. També hi trobarem nachos amb guacamole.

+ info

Toni's foodtruck

foodtruck

En Toni ens presenta els seus “molletes” amb diferents farcits de pulled pork, gambes o vegetarians, sempre cuinats a baixa temperatura.

+ info