Preguntes Freqüents

Què hi trobaré al Rata Market?

El Rata Market és un fantàstic mercadet d’art, disseny i artesania, itinerant que ocupa espais singulars de l’illa de Mallorca.

Fem una estricta selecció dels participants per garentir la qualitat, originalitat i varietat de productes, que en molts casos són difícils de trobar en fires o botigues convencionals.

En aquesta edició hi trobareu més de 50 paradetes amb joies, moda, complements, llibres, obra gràfica, mobles, confitures, joguines, plantes…

L'entrada és gratuïta?

L’entrada al Rata Market i l’assistència a les activitats són totalment gratuïtes.

Com puc arribar a l'antic Parc de Bombers de Palma?

L’Antic Parc de Bombers de Palma està situat al carrer Gremi Picapedrers 1, cantonada amb l’Avinguda 16 de juliol, en una zona amb fàcil aparcament i a uns minuts del centre de Palma.

Si no teniu cotxe podeu arribar amb transport públic, la linia 11 (Indioteria) surt de la Porta de Sant Antoni, passa per la Plaça d’Espanya i s’atura just devora el Rata Market. Pots consultar els horaris aquí.

Puc menjar al Rata Market? Hi ha opcions vegetarianes?

Al Rata Market hi trobareu una zona gastronòmica i servei de bar, on podreu dinar, berenar o picar alguna cosa. Pots consultar els foodtrucks participants a la pàgina web. També hi haurà opcions vegetarianes.

És un bon lloc el Rata Market per venir amb nins/es?

El Rata Market és un espai per a tota la família, per això programam activitats per als més petits (contacontes, tallers, concerts…) per a que passin una bona estona i es diverteixin.

Us aconsellam venir sense cotxet d’infants, ja que us podreu moure amb més facilitat pel recinte, i si el duis vos animam a que el deixeu als espais que hem previst per ells.

Si fa mal temps o plou s'anula?

El Rata Market es fa a un espai de més de 700m2 totalment cobert, així que tot i que plogui o faci mal temps no s’anula i podreu seguir gaudint de tota l’experiència sense banyar-vos.

Es pot pagar amb targeta de crèdit al Rata Market?

Alguns dels stands si que permeten pagar amb targeta, així i tot, vos recomanam venir amb diners en efectiu, ja que serà més fàcil.

Vull participar a un Rata Market, com ho puc fer?

Uns mesos abans de cada Rata Market obrim una convocatòria per a que tothom que vulgui participar-hi pugui optar-hi, has d’emplenar un formulari amb la informació del teu projecte, fotografies, descripció, etc.

Si vols que t’avisem quan obrim la propera convocatòria deixa el teu mail aquí.