L'Antiga Presó de Palma obre les portes a l'art, disseny i artesania

El dissabte 23 i diumenge 24 de març de 11 a 19h tendrà lloc una nova edició del Rata Market.

Volem celebrar que arriba la primavera, amb una nova edició del Rata Market, fantàstic mercadet d’art, disseny i artesania.

La 11ena edició del Rata Market tendrà lloc el cap de setmana del 23 i 24 de març de 2019 a l’Antiga Presó de Palma de 11 a 19h.

Hi trobareu més de 50 paradetes d’artesanas amb productes únics i difícils de trobar a les fires convencionals, a més d’una zona gastronòmica amb foodtrucks i servei de bar; música en directe i activitats per a tota la família: un bon pla per passar un cap de setmana amb amics!

A pocs minuts del centre de Ciutat caminant, l’Antiga Presó de Palma està en una zona amb fàcil aparcament, i s’hi pot accedir en autobús i en carril bici.

Després d’anys d’abandonament, l’Ajuntament de Palma està treballant per convertir en un centre cultural l’Antiga Presó de Palma; abans de que es reformi l’edifici principal, ocuparem l’antic fossat de la Presó on hi trobareu el Rata Market: vine a descobrir aquest nou espai!

A continuació trobareu informació sobre tots els participants, la programació d’activitats i com arribar-hi!


Zona gastronòmica

Programació d'activitats

  • Dissabte 28 de setembre de 2019


  • Preu: 15 € - Màxim 5-6 persones. (A partir de 12 anys) A triar macramé per a plantes o un petit tapís decoratiu. Per apuntar-se escriure a studio.vrbarcelona@gmail.com o Instagram @vr_barcelona.
    Requereix inscripció
    Taller

Vols saber com és un Rata Market?

No et perdis detall del darrer vídeo del Rata Market, un resum que mostra l'essència del nostre esdeveniment! T'hi esperam!