Programació Rata Market 2017

Dissabte 9 de desembre


Obert de 11 a 22h

Taller per infants de màscares 3D

11:00h

Taller gratuït amb el que crearem màscares 3d per a que hi hagi una autèntica invasió de ratolins a l’Antic Parc de Bombers de Palma.

Contacontes amb La Fada Despistada

12:00h

Els més petits de la casa passaran una bona estona amb La Fada Despistada, que vendrà acompanyada per en Cotonet i les seves cançons.

Famílies, no us ho perdeu!

Marino e Marini en concert

13:00h

Vos convidam a ballar amb Marino e Marini i el seu repertori de cançons infalibles com ara Tu vuo fa l’americano, Buona sera signorina, Just a gigolo, Oh Marie o Funiculí Funiculà…un plaer musical mai experimentat a ritme de swing italià a l’hora del vermut!

+info

Taller familiar de Ioga amb Fugu Yoga

16:30h

Una bona manera de començar el dia: amb aquest taller per nins i nines de 4 a 8 anys on podràn tenir un primer contacte amb el Ioga, i descobrir les figures del nou llibre editat per VVKids “Juguem a fer Ioga”

Activitat patrocinada per VV Kids

+ info

Lia live Music

18:00h

 Lia Gibert, cantant de Lili’s House, ens acompanyarà amb el seu repertori de versions i temes propis. Una de les propostes més interessants del nou pop folk mallorquí.

Nyè DJset

19:00h

Nyè DJset, un dels nostres djs favorits ambientarà les darreres hores del Rata Market  del dissabte, un dels millors moments per fer una volta per entre els  expositors, prendre alguna cosa o simplement deixar-se endur per la música.

Diumenge 10 de desembre


Obert de 11 a 19h

Mel i sucre presenta el seu espectacle ``De colors``

11:00h

Començam el diumenge amb l’espectacle “De colors” de música i animació per a tota la família del grup Mel i sucre.

Estam segurs que petits i grans no podreu aturar de ballar i de gaudir d’un diumenge en família.

+ info

L'Equilibriste, en concert

13:00h

A l’hora del vermut de diumenge vos convidam a passar una bona estona i a ballar amb el folk rock de l’Equilibriste.

+ info

Contacontes amb Viatge al món de n'Aina + Pintacares

16:30h

N’Aina acompanayada del seu inseparable Bigotets faràn passar una bona estona a grans i petits amb la història que ens explicaran. A més quan acabi realitzarà un pintacares per a tots els infants!

+info

One Man Rocks

17:30h

Projecte en solitari de covers en format acústic i amb un estil molt personal! Perfecte per posar punt i final a n’aquesta edició del Rata Market.

+info