Programació edició 2015

Activitats per a tots els públics


Aquí teniu la programació cultural del rata market, en aquesta edició veureu que gairebé totes les activitats tenen a la música com a protagonista, com no podia ser d'altra manera al organitzar-lo a una sala de concerts com La Red.

Taller Musical per infants 0/3 anys

11:30 - 12:30h

Canta’m un conte, és un taller organitzat per Canciones de Matilda, on les famílies amb infants de 0 a 3 anys poden experimentar amb distintes activitats com són el cant, el moviment, l’audició, la improvització, etc. que van encaixant una darrera l’altre amb el conte que fa de fil conductor.

Activitat gratuïta. Places limitades. TALLER COMPLET. Apunta’t a la llista d’espera a hola@ratacultura.com

Nyè dj set

12:30 - 14:30h

L’hora del vermut és sagrada,  i més un diumenge. Per això La Red ens preperarà uns bons vermuts per acompayar la música dels Nyè dj set, que segur que ens faran passar una molt bona estona.

Foto: Andreu J. Galmés.

Tast en prímicia del nou prototip de Pep Lemon

13:30h

A Pep Lemon fan refrescs naturals amb productes locals,  i compromís solcial. La família Pep la formen la Pep Lemon, la Pep Cola i la Pep Taronja… ara estàn fent feina en un nou prototip de beguda, i si t’acostes al rata market, en podràs fer un petit tast en prímicia.

Workshop de Cafè + Latte Art amb La Molienda

15:00h

A La Molienda preparen el millor cafè de la ciutat, durant tot el dia podràs visitar la seva paradeta al nostre market. Però si ets un amant del cafè no et pots perdre el seu workshop sobre cafè. A més, els valents podreu participar en el concurs de Latte Art, el millor guayarà una bossa de cafè.

Taller de música i emocions per nins i nines de 4-10 anys

16:00 - 17:00h

Domingo Bonnin és músic i educador, i a n’aquest taller treballarem l’empatia a través de la música, posant-nos en el lloc d’algú molt diferent a nosaltres: els animals que no existeixen. – És possible mantenir una conversa amb una guitarra? Entenem el seu llenguatge?

Activitat gratuïta. Places limitades. Imprescindible inscripció a hola@ratacultura.com

Càpsules musicals


A partir de les 17:00h hem convidat a músics i bandes locals a tocar alguns temes en acústic a l'escenari de La Red. La intenció és reivindicar la música en directe, a més durant tot el dia trobareu els seus discos, vinils i merch a la Red Store, una bona opció per un regal de Nadal.

Marc Smith

+ info

Damián & Carlos Tejedor


Donallop

+ info

Lia live music

+ info

Joe Orson

+ info

CODO

+ info

Marcos González

+ info

Dominic Massó