Rata Market desembre 2015

El rata market és un mercat efímer d’art, disseny i artesania, que neix uns dies abans de nadal, per aprofitar un dels moments de més consum de l’any per fer una nova reflexió sobre noves formes de consum i visibilitzar projectes, marques i productes locals. A la secció dels participants podreu veure un petit tast del que us espera.

Hi trobareu 25 projectes, a més d’una zona gastronòmica per agafar forces, i una programació cultural per passar-ho bé. Tot això en un espai confortable, accessible i cobert com és La Red club (Carrer Poima 24, Can Valero – Palma), a 5 minuts del centre de Palma i amb fàcil aparcament.

No t’ho perdis!

Algunes preguntes freqüents


Aquí intentam resoldre alguns dubtes, si en tens algun més contacta'ns!

Què és el rata market?

El rata market és un fantàstic mercadet d’art, disseny i artesania, que tendrà lloc a La Red (Carrer Poima 24, Can Valero – Palma) el proper diumenge 13 de desembre de 11 a 20h.

El Nadal és una de les èpoques de major consum de l’any; i volem aprofitar-ho per reivindicar una nova manera de consum, apostant per els creadors locals i pels seus productes elaborats de manera ètica i responsable.

Hi haurà una selecció molt acurada dels participants, garantint la qualitat i originalitat de les propostes que hi podreu veure.  A més, tendrem una programació d’activitats complementària i una zona gastrònomica per recuperar forces.

A on serà el rata market?

El rata market tendrà lloc a La Red, un club on la protagonista habitual és la música, però on també s’organitzen tot tipus d’esdeveniments culturals.

Està situat a 10 minuts del centre de Palma, al carrer Poima 24 de Can Valero (Palma). A una zona amb fàcil aparcament.

És un lloc agradable, amb calefacció, wifi i tot els serveis necessaris per a que ens hi trobem a gust, malgrat les inclemències del temps habituals per aquestes dates.

Hi ha molts de mercadets, en que es diferencia el rata market?

El rata market es diferencia en moltes coses dels habituals mercadets que s’organitzen per aquestes dates, alguns dels motius són:

-És un mercat d’art, disseny i artesania; la selecció dels participants garanteix la qualitat i originalitat de tots els productes que hi podreu trobar. A més, podreu conéixer i parlar directament amb els seus creadors.

-Hi haurà una programació cultural que ajudarà a que passem una estona única: activitats per els més petits, música, etc. Estau atents! A poc a poc anirem desvetllant en que consistirà!

-A més, hi haurà una zona de menjar i beguda, on podreu aturar una estona i agafar forces per continuar la vostra visita al market.

-Es realitza a un espai tancat, garantint la comoditat dels participants i dels assisstents: hi haurà calefacció, wifi, banys, etc.

Com puc saber que hi trobaré?

Hi participen 25 projectes creatius que toquen molts d’àmbits: moda, disseny, il·lustració, complements, ceràmica, joguines, joieria, art, llibres…

Tots ells tenen en comú que són projectes locals, i que fomenten la producció artesana o ètica en petites tirades i realitzades moltes vegades per ells mateixos o a petits tallers.

Podeu consultar tots els participants aquí.

Hi haurà activitats?

Estam fent feina en una programació on la música serà la protagonista: hi haurà tallers per els més petits, sessions de djs, i actuacions en acústic. Aviat publicarem tota la programació a la web!

A més, alguns dels nostres participants oferiran tallers creatius al seus stands.

Podrem menjar allà?

Si, al rata maket hi trobareu una zona gastrònomica amb projectes ben interessants que ens proposaran les seves creacions per fer una pausa i recuperar forces!

Com puc participar-hi?

Per aquesta edició ja hem tancat el període d’inscripcions, però si tens un projecte creatiu, artesà o de disseny estigués atent! Aviat tornarem a repetir el rata market.

Participants


Coneix els 25 projectes que hi participen!

Com arribar


La Red club | Carrer Poima 24, Can Valero. Palma