Rata Market 2016

Rata Market a Palma


10 i 11 de desembre a l'Antic Parc de Bombers de Palma (Polígon de Son Castelló)

El Rata Market serà el dissabte 10 i diumenge 11 de desembre de 11 a 20h a l’Antic Parc de Bombers de Palma (Carrer Gremi Picapedrers 1, Polígon de Son Castelló ) a tan sols 10 minuts del centre de Palma i en una zona amb fàcil aparcament.

En l’antic hangar del Parc de Bombers hi trobareu 50 paradetes plenes de creativitat i amb productes fets en petita escala i produïdes de manera artesanal, molts d’ells díficils de trobar a les botigues i fires convencionals. Una bona oportunitat per fer les vostres compres de Nadal.

A més, hi haurà una zona gastronòmica amb diferents foodtrucks, i una programació d’activitats que tenen a la música com a fil conductor amb concerts, contacontes musicals i tallers per els més petits de la casa. A la nostra web hi trobareu tota la informació!

El rata market és un mercat efímer d'art, disseny i artesania.


El cap de setmana del 10 i 11 de desembre a Palma

El rata market és un mercat efímer d’art, disseny i artesania, que neix uns dies abans de nadal, per aprofitar un dels moments de més consum de l’any per fer una  reflexió sobre noves formes de consum i visibilitzar projectes, marques i productes locals.

El 13 de desembre de 2015 es va celebrar la 1a edició a la Red, i va ser tot un èxit amb 25 projectes participants i més de 1.500 persones s’hi vàren acostar.

Enguany, el Rata Market arriba després de passar per Inca:

el 5 i 6 de novembre a Inca, durant la 3a fira, just abans del Dijous bo, al Claustre de Sant Domingo.

el 10 i 11 de desembre a Palma, a l’antic Parc de Bombers de Palma, situat al polígon de Son Castelló.

Vos hi esperam!

Antic Parc de Bombers de Palma


Carrer Gremi de Picapedrers 1, (amb Avda. Setze de Juliol) Polígon de Son Castelló.