Vols participar a un Rata Market?

T'expliquem com fer-ho:

1. Obrim les inscripcions per
una nova edició de Rata Market

2. Emplenes el formulari d'inscripció

3. Revisam totes les sol·licituds

4. Triam el teu projecte local, sostenible i proper

Per cada edició del Rata Market obrim una convocatòria a oberta a tots els projectes d’art, disseny i artesania que hi vulguin participar.

És molt fàcil: unes setmanes abans de cada esdeveniment obrim una convocatòria oberta a tots els dissenyadors, artesans que hi vulgui participar. Per participar s’ha d’emplenar un formulari on podràs consultar les condicions d’aquella edició i hauràs de contestar una sèrie de preguntes sobre el teu projecte i enviar-nos fotos.
Quan acabi el termini d’inscripció es revisen totes les sol·licituds i es fa una tria tenint en compte que la qualitat i l’originalitat, així com que siguin projectes locals i sostenibles.

Si vols que t'avisem quan obrim la propera convocatòria

Si estàs interessat en participar, afegeix el teu mail a la nostra base de dades i t'avisarem quan obrim la propera convocatòria.

Convocatòria tancada per l'edició del
Rata Market de Nadal 2022

La convocatòria per participar en el Rata Market de nadal va acabar el 17 de novembre i està complet i amb llista d'espera. Gràcies

Vols organitzar una edició de Rata Market?

Treballes a un Ajuntament o a una institució i t’agradaria acollir un Rata Market? Vols que organitzem un Rata Market al teu espai?
Sempre estam oberts a conéixer nous espais!

Escriu-nos amb la teva idea i et contactarem tot d’una que poguem.