Què és Rata Market?

Rata Market és un mercat d’art, disseny i artesania local i sostenible impulsat per Rata Cultura Expandida que es celebra a diferents espais de Mallorca des del 2015 i que en les més de 20 edicions que ha celebrat s’ha convertit en el mercadet de referència de la nostra illa en el que han participat més de 300 artesans i han passat més de 28.000 persones.

El principal objectiu del Rata Market és fomentar un nou model de consum, donant a conèixer projectes, marques i artesans amb productes locals i sostenibles. A cada edició es fa una estricta selecció dels participants per garantir la qualitat, originalitat i varietat dels projectes participants i fent que els assistents puguin trobar projectes que dificilment participen a les fires convencionals.

A més, el mercadet sempre compta amb una zona gastronòmica i una programació de música en directe i activitats per a tota la família.

La nostra història

Però el Rata Market és molt més que un mercadet: una programació d’activitats culturals com música en directe, contacontes i espectacles familiars; així com una zona gastronòmica on poder prendre alguna cosa amb els amics completen la fórmula d’aquest mercat.

Al llarg d’aquests anys s’han realitzat una vintena d’edicions a les que han participat gairebé un miler de projectes artesans que han ocupat espais com l’Antic Parc de Bombers de Palma, el Museu del Fang, el Claustre de Sant Domingo d’Inca, el pati de La Misericòrdia o l’Antiga Presó de Palma entre d’altres; amb l’assistència de milers de persones a cada edició.

Entre els objectius del projecte podem destacar el foment i visibilització de l’artesania, el disseny i els creadors locals; generant sinergies entre ells i provocant la reflexió entre els consumidors per a que apostin per productes de proximitat.

Rata Market a la premsa

El Rata Market más seguro y familiar

El patio de la Misericòrdia acoge este sábado y domingo el mercadillo con 40 puestos de diseño y artesanía, además de actividades infantiles.

Art, disseny i artesania locals: els protagonistes del Rata Market

Paradetes veteranes asseguren que estan fent més vendes que altres anys

El mercadillo de Rata Market atrae a 9.000 personas

La cuarta edición de esta cita navideña se ha vuelto a celebrar en el antiguo parque de bomberos.

La antigua cárcel de Palma acoge el Rata Market de primavera

El Rata Market es un mercado efímero de arte, diseño y artesanía que despierta gran expectación en cada una de sus ediciones.

Multitudinario Rata Market en Son Castelló

El antiguo parque de bomberos del polígono de Son Castelló acogió ayer un concurrido Rata Market.

Art, disseny i artesania al Rata Market

Un total de 45 paradetes que reivindiquen un model de consum diferent per a les festes de Nadal.

Éxito de la primera edición de Rata Market

La primera edición del mercadillo de diseño y artesanía llamado Rata Market contó con una gran afluencia de público.

Rata Market, un mercadillo con sello de autor

Rata Market celebra su tercera edición con productos originales, locales y fabricados a pequeña escala.

Rata Market, mercat d'art, disseny i artesania a Palma

"El resultat és aquest: un èxit de participació absoluta. Pareix que serà el primer de molts Rata Markets."